Aanleg - Archon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aanleg

 
Oprit aanleggen

Uw oprit is de eerste oogopslag die men krijgt als men uw huis passeert. Daarnaast krijgt een oprit het dagelijks hard te verduren en moet dus tegen een stootje kunnen. Daarom is het belangrijk uw oprit door een professional te laten plaatsen. Archon maakt gebruik van de juiste materialen en een uiterst correcte plaatsing, de kwaliteit schuilt bij ons in elk detail.
Kasseien, klinkers, ... Welk materiaal past bij u? Wij staan u graag bij met het gepaste advies en transformeren die eerste indruk van uw woning in een pareltje.
 
klik hier voor naarons contactformulier te gaan
 
 
Terras aanleggen

Wat is er gezelliger dan op warme zomerdagen de tafels en stoelen buiten te kunnen zetten, om bijvoorbeeld te genieten van een aperitief of een heerlijk avondmaal? Of uw ligstoel in het zonnetje te kunnen zetten en met een cocktail in de hand te genieten van die heerlijke zonnestralen?
Wij bij Archon leggen uw droomterras aan met behulp van kwaliteitsvolle materialen, producten en machines, gehanteerd door een echte vakman. Zo bent u zeker dat uw terras een leven meekan!
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu