Sierbeton - Archon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sierbeton

 


Sierbeton is een algemene benaming voor drie kwaliteitsproducten waar Archon mee werkt. Franse steen, arduin en ijzerzandsteen zijn steensoorten waarmee u alle kanten kan uitgaan. Het zijn zeer duurzame, prachtige en onderhoudsvriendelijke producten die elke stijl kunnen benadrukken die u graag wilt bekomen met uw woning. Zowel een strakke, moderne woning als een landelijke of pastorie bouwstijl kunnen perfect aangevuld worden met onze kwalitatieve sierbetonnen.


Waarvoor sierbeton gebruikt kan worden:
buitenvloeren
raamomkadering
deurlijsten
balustrades
balkons
sierwerken
...
 
klik hier voor naarons contactformulier te gaan
 
 
Franse Steen
Franse of Witte steen is onze lichtste steensoort waarmee wij een standaard trap of raamomkadering omtoveren in een pareltje. Ook de aloude herenhuizen worden gerenoveerd met Franse Steen.
Arduin
Arduin, ook gekend als blauwe hardsteen is een kalksteen met een blauwgrijze kleur. Deze wordt verwerkt in onder andere keukenbladen, trappen, vensterbanken en dorpels, terrassen, ...
Ijzerzandsteen
Van kerken en woonhuizen tot tuinmuurtjes, de roestbruine steen is alom tegenwoordig. Het is een steensoort die voornamelijk in het Hageland wordt aangetroffen en des te meer wordt gebruikt om een huis en zijn omgeving van meer karakter en stijl te voorzien.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu